Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Orgelcomité Herv. kerk Wateringen 

 Er staan 35 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Joop Sep - maandag, 11 april 2022 om 21:20

Hallo Jan.Nog even een bericht van mij omdat ik
het afgelopen Zaterdagavond enorm naar mijn zin heb gehad tijdens de zangavond.Vooral Psalm 42
was enorm goed door jouw gespeeld.Bedankt ik hoop dat je nog vele jaren ons orgel mag bespelen. Groetjes Joop Sep

Afzender: Frans Dieleman - donderdag, 24 september 2020 om 21:50

Wat een leuke overzichtelijke site is dit geworden. Prachtig idee om een doe-orgel aan te schaffen.

Afzender: Ton Post - vrijdag, 25 oktober 2019 om 19:30

Hierbij wil ik nog even reageren op het laatst gehouden concert door Jan, Leon en Jan Peter. Muzikaliteit van een hoge klasse en een zeer gevarieerd programma. Voor herhaling vatbaar. Ook orgel in combinatie met andere instrumenten is wellicht een idee. Of met vocale solisten. En wellicht een idee om in het vervolg de concerten 's middags te organiseren. Dan krijg je misschien meer mensen want tegenwoordig durven een hoop mensen 's avonds de deur niet meer uit. Verder veel succes met de organisatie van de concerten.

Afzender: Koos Geusebroek - maandag, 14 oktober 2019 om 11:05

Beste vrienden,(lezers)en kerkrentmeesters, Bedankt voor het prachtige concert van afgelopen zaterdag. Wat is er gemusiceerd. Geweldig!!! Improvisaties van Jan Peter Teeuw waren goed over nagedacht. Alles met elkaar, was het goed om naar te luisteren. Leuk ook de presentatie van het oude en nieuwe orgel. Ik kon mij het oude nog wel herinneren. Ook de koffie en thee, met wat erbij, overigens slecht voor de lijn, was goed verzorgd. Proficiat!!!!
Voor herhaling vatbaar.

Afzender: B.de Geus - zaterdag, 12 oktober 2019 om 23:16

Genoten van het orgel-Plus=concert.voor herhaling vatbaar.

Afzender: Nel en Jan de Waard - zondag, 7 oktober 2018 om 15:35

Gefeliciteerd met het 50 jarig Orgelcomite Wat was het jubileumconcert fantastisch met Jan en Leon.
Met vriendelijk groeten
Nel en Jan de Waard

Afzender: Ton Post - woensdag, 26 september 2018 om 10:45

Ik wil het orgelcomité feliciteren met hun 50 jarig bestaan. Zelf heb ik als secretaris en een aantal jaren als secretaris/penningmeester deel uit mogen maken van dit comité. Ik hoop dat zij nog minstens 50 jaar deze activiteiten mogen organiseren. Het draagt bij aan de culturele ontwikkeling in het Westland en daarbuiten. Door persoonlijke omstandigheden ben ik niet in de gelegenheid het jubileumconcert bij te wonen, maar wens jullie een fijn concert met een volle kerk. Hartelijke groeten van Ton Post

Afzender: Koos Geusebroek - woensdag, 22 augustus 2018 om 14:31

Beste mensen,
Het was zaterdag een fantastisch concert met André Knevel.Genoten van zijn bijzondere improvisaties. Ook de onbekende stukken lagen goed in het gehoor. Laat hem b.l.e.w. snel terugkomen. Ik had het idee dat hij het prima naar zijn zin had. Jammer dat er weinig mensen waren. Ik heb in ieder geval genoten.

Afzender: A Zwaan - donderdag, 21 juni 2018 om 12:14

Al vele jaren worden mijn vrouw en ik zeer hartelijk ontvangen met koffie op de jaarlijkse speeldag.Ook afgelopen zaterdag was het weer zo ver en mocht ik mij, onder de bezielende registraties van Jan, uitleven.Jammer dat de animo niet zo groot is. Ga er aub wel mee door anders ben ik genoodzaakt een privé afspraak te maken😜😜Veel succes met het orgelcomite en een hartelijke groet van Ineke en Ate Zwaan uit Rhenen

Afzender: Koos Geusebroek - vrijdag, 16 februari 2018 om 11:44

Sorry, het heeft lang geduurd, maar ik wil alsnog mijn complimenten geven over het prachtige jubileumconcert van Jan, Jan Peter en Leon, goed op elkaar ingespeeld en zeer de moeite waard!!! Het was een waardige avond. Het was Jan van harte gegund, hij heeft het verdient en heeft de goede gaven van onze Hemelse Vader gekregen. Ik weet dat Jan niet graag in de belangstelling staat. Verder vond ik het kerstconcert samen met Nicolien van Deursen ook heel mooi. Die twee zijn ook goed op elkaar ingespeeld. Ik heb ze ook weleens in de Waalse Kerk horen spelen. Nicolien is ook een prettige dame om mee te praten. We zijn het altijd gewend dat Jan alleen speelt, maar we mogen zeggen, geslaagd!!!

[1-10] [11-20] [21-30] [31-35]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid