Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | RSS 

 Gastenboek Twisterhof 

 Er staan 9 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Nicole Louweret - maandag, 30 april 2018 om 18:54

Wij zijn weer thuis na een heerlijk midweekje Twisterhof. Net als alle andere keren dat we hier geweest zijn was het weer helemaal in orde. De vriendelijke ontvangst. Het heerlijke ontbijt. De rust en de ruimte. Huisje heerlijk schoon en gezellig. Kortom gewoon TOP ! Ga zo door Peter en Diana. Tot de volgende keer weer.groetjes van Erik Nicole Dustin en Banjer

Afzender: monique - vrijdag, 20 april 2018 om 19:28

Weer terug van onze 2x Twisterhof en we hebben het weer prima naar onze zin gehad.
Woning tiptop in orde en van alle gemakken voorzien.
Ontvangst met een gebakje en goed gevulde snoepmand voor de honden.
Mooie omgeving om te wandelen en wat is het er heerlijk rustig.
Tuin helemaal escapeproof wat voor ons een must is.
Bedankt weer en hopelijk tot een volgende keer.

Groeten Monique, Corrie en onze 4voeters Bowie en Moos.

Afzender: Piet en Hennie - maandag, 12 maart 2018 om 23:42

Even een paar daagjes er tussen uit....
We zijn op de juiste plek beland.
Een hartelijk onthaal, lampjes en kaarsjes aan en op tafel wat lekkers voor mens en dier ! Een heerlijk huisje, kompleet en praktisch ingericht. De tuin, het terras, de 'speelweide' voor de hond...wat wil een mens nog meer?!
De 'relaxmodus' is gelijk aan... de rust, de ruimte, de fluitende vogeltjes, de prachtige zonsondergang en zelfs het weer dat meeviel in maart. Het weekendje weg was een succes!
Jullie zien ons vast nog wel eens weer...

Piet en Hennie met hond Mara

Commentaar van de webmaster:

Dankjewel voor dit positieve bericht, altijd fijn om zoiets te lezen!! Graag tot ziens bij Twisterhof. Peter en Diana

Afzender: Francoise - maandag, 17 juli 2017 om 20:19

Beste Diana en Peter,
Het was een genoegen een paar dagen op Twisterhof te kunnen verblijven (jammer genoeg was ons verblijf ietsje te kort!)
Wij danken u voor het onthaal; het huisje was prima, zeer rustig en met alle voorzieningen.
Echt een aanrader...
Wij hopen volgend jaar te kunnen terugkomen.
Veel groeten vanuit België.

Commentaar van de webmaster:

Heel fijn om te horen, we hopen jullie graag nog eens als onze gasten te mogen verwelkomen.

Afzender: Jolanda & Noël Cloodt - dinsdag, 30 mei 2017 om 14:26

Hallo Peter en Diana, wat fijn dat jullie besloten hebben om de Twisterhof nog een kans te geven, we zullen graag nog een keer langskomen!
Groetjes van Noël en Jolanda

Commentaar van de webmaster:

Dankjewel Noel en Jolanda, jullie zijn welkom!! Groetjes, Peter en Diana

Afzender: Hans & Tim - vrijdag, 26 mei 2017 om 0:18
Homepage: http://www.dogsfriendly.be

Bij aankomst werden we door Diana rondgeleid binnen en buiten de vakantiewoning Twister en mijn vriend stelde vragen die we eigenlijk in het groene kaftje vonden (achteraf). Het was een leuk verblijf... we voelden ons er echt thuis en gezien wij thuis geen zo'n groot grasveld hebben... speelde ik voor de eerste keer in m'n leven in een grote tuin met de tennisbal die er lag... achtergelaten door de vorige eigenaar of er aanwezig van de eigenaren? In ieder geval... Pharosje vond het leuk :-) Daarnaast konden we genieten van volledige privacy... Ikzelf hou er niet zo van dat mensen (eigenaren) desondanks dat het hun eigendom is uiteraard, een 'kijkje' komen nemen en in dit geval was dat zeker niet zo... daar was ik héél blij om. Rustig tafelen buiten onder het overdekt terras... genieten van de vogeltjes in de tuin en van de hondjes die zich verplaatsten tussen gras en steen... Jammer genoeg hebben we onze reis moeten afbreken omdat m'n vriend (Hans) onwel is geworden... bij thuiskomst werd hij meteen in de spoed opgenomen. ... Onze bedoeling is in ieder geval om volgend jaar nog eens terug te komen ;-) Tim

Commentaar van de webmaster:

Hoi Tim en Hans, Wat fijn om te horen dat jullie en de hondjes genoten hebben,en wat leuk dat jullie volgend jaar weer terug willen komen, jullie zijn welkom met je doggies,en wat hadden jullie het huisje keurig achtergelaten zeg,complimenten hoor!! Hopelijk gaat het met Hans nu weer wat beter, wij wensen hem veel beterschap.Bedankt voor dit positieve bericht, en tot ziens bij Twisterhof! Peter en Diana

Afzender: Meike Stein - zondag, 21 mei 2017 om 20:38

Lieber Peter,
jetzt haben wir gelesen, dass Diana und du dem Twisterhof eine neue Seele gegeben habt. Vielleicht erinnerst du dich an uns, wir sind die beiden mit den 3 Hunden, wir haben zusammen am Feuerkorb gesessen und über Jaqueline gesprochen.
Wir freuen uns so sehr dass du den Twisterhof weiter betreibst, man sieht an den neuen Fotos schon, dass eine Frau am Werke war, es ist sehr schön geworden!
Für uns steht fest: wir kommen wieder!
Selten haben wir so wunderbar ruhige Tage mit endlosem Sternenhimmel genossen. Im Twisterhof fehlt es einfach an nichts!
Liebe Grüße, Meike und Gerd Stein

Afzender: Ruud en Mary Severijns - donderdag, 20 april 2017 om 15:37

In april waren wij voor de 24e keer in dit "paradijsje op aarde". Zoveel rust, zoveel privacy en altijd een warme ontvangst. Dit keer door Peter en Diana. Diana geven wij graag alle complimenten vanwege de warme en gezellige uitstraling van Twisterhof. En wat hebben Katy en Bolt weer genoten van het meer dan ruime speelveld. Zo heerlijk dat "ontsnappen" vrijwel onmogelijk is vanwege de hoge omheining die tegelijkertijd ook weer veel privacy geeft. En zo heerlijk dat er op korte afstand zoveel mogelijkheden zijn om een mooie wandeling of fietstocht te maken. Bedankt Peter en Diana voor alweer een heerlijke vakantie. We kijken nu al uit naar ons 25e bezoek in augustus. Liefs van Ruud, Mary, Katy en Bolt.


Commentaar van de webmaster:

Dankjewel Ruud en Mary voor dit enorme compliment, wij verheugen ons op jullie 25e bezoek!!! Tot dan in augustus, Peter en Diana

Afzender: Frans - woensdag, 19 april 2017 om 21:36
Homepage: http://www.fvbussel.nl

Zojuist deze gastenboek pagina aangemaakt. Helaas geen duitse versie.

Gerade dieses Gästebuch Seite erstellt. Leider keine deutsche Version.

[1-9]

 Terug naar de website