Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Gasten camping Val d'Or 

 Er staan 12 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Lichaam - vrijdag, 21 september 2018 om 22:43

Afgelopen weekend voor de 2e keer de gast geweest op deze camping. Gezellige en empathische Nederlandse eigenaren. `s morgens werden de verse broodjes aan de trekkershut gebracht en `s avonds genoten van de heerlijke camping frituur. Kroketten zijn een aanrader. Als motorrijders zit je direct in de ideale motoromgeving, vanaf deze camping, voor geweldige ritten.
Niet moeilijk doen met reserveren en andere regeltjes. Gewoon doen en genieten. Heerlijk

Afzender: Inez en Peter - vrijdag, 24 augustus 2018 om 13:53

We hebben 2 weken met veel plezier gebruik gemaakt van caravan Loch Lomond. Helaas functioneerde de geiser niet goed, maar dat was, na enige uitleg, wel te doen. Fijne locatie om te onthaasten. Ook mijn 13-jarige zoon heeft zich prima vermaakt. Pluspunt: iedere ochtend vers gebakken broodjes!

Afzender: De JongheSluiskil - zaterdag, 24 juni 2017 om 18:09

Hebben weer 2 weken doorgebracht op val dor. Om huisje 5 te bereiken zijn de stoepen echt toe aan vervanging. Verder alleen maar lof en komen vast nog eens terug

Afzender: De Jonghe Sluiskil - donderdag, 17 september 2015 om 12:19

Zijn van 29-08 tot 12-09 bij val dor geweest. Mooie camping met vriendelijke eigenaars die steeds voor je klaar staan en vooral de ontvangst was zeer hartelijk. Stacaravan was zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Komen zeker nog eens terug.
F. en I. De jonghe.

Afzender: Gezin uit Vaassen - zaterdag, 25 juli 2015 om 19:55

Vandaag terug gekomen van Val d'OR. We hebben 2 weken genoten in een prima stacaravan. Onze jongens en wij vonden het een super vakantie.

Afzender: Teun - dinsdag, 14 juli 2015 om 21:48

Jos,

Bedankt voor de mooie routes. We hebben de route bij Bourscheid gewandeld. Was zeer mooi. Nog twee tips.
Tip 1: begin van de route een stukje afsnijden van de CR 308 door rechtdoor richting de camping te lopen ipv via de bocht van de CR 308.
Tip 2: wanneer je langs de rivier loopt over het geasfalteerde fietspad, kun je ter hoogte van het icoontje van het treinstation een stuk afsnijden via een heel mooi pad dat bewegwijzerd is via kleine blauwe bordjes met een D erop.

Afzender: fam.Klopman - maandag, 25 augustus 2014 om 22:40

We hebben opnieuw 3 weken heerlijk gekampeerd op jullie mooie, schone en gezellige camping!
Er is genoeg speelgelegenheid voor de kinderen en voor de tieners voldoende ruimte en gelegenheid om samen bezig te zijn. De omgeving is heel mooi en met de Luxemburg-card zijn er veel mogelijkheden te kiezen om erop uit te gaan. Ideaal voor gezinnen en betaalbaar. Wij geven de camping van Fred en Karin van Donk een welverdiende 8!

Afzender: Ciska - zondag, 15 december 2013 om 15:08
Homepage: http://cbinfo.nl

Beste Jos.Prachtige site.. beter dan die van Valdor zelf. Lekker duidelijk en je hoeft niet uren te zoeken. Ga zo door Jos

Afzender: Fam. Traas - zaterdag, 27 juli 2013 om 22:32

Afgelopen week op jullie camping gestaan we hebben genoten.Kinderen hebben het erg naar hun zin gehad willen volgend jaar weer!!
Sfeer is geweldig misschien tot volgend jaar.
Gr. Fam Traas uit Rilland

Afzender: Hendri Bezemer - vrijdag, 5 juli 2013 om 15:01

Beste fam. Donk

We hebben heerlijk genoten van jullie rustige en gezellige camping, vanaf het plaatsje Enscherange is het heel goed te doen om luxemburg te bewonderen.

We komen zeker een keer terug.

Gr Hendri en Tamara

Afzender: Janneke - zaterdag, 5 januari 2013 om 15:43

Ziet er weer mooi uit Jos

Afzender: Jos - donderdag, 3 januari 2013 om 20:03
Homepage: http://websitedesign4u.nl

beste bezoekers,

Zoals u kunt zien is de hele website veranderd, ik heb gelijk het oude gastenboek opgeschoond. Wilt u iets leuks melden? Graag.

mvg Jos

[1-12]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid